liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két mérkőzésre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat.
Ezek a bátor, mindenre elszánt emberek hihetetlen kalandokba keverednek, hogy akár életük kockáztatásával is, de eljuttassák szállítmányukat a megadott helyre. )02:45 Jéglovagok VI. /5. (ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2012. (ICE ROAD TRUCKERS - DESPEARTE MEASURES) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. )03:30 Megaszállítók: Földön, vízen, levegőben III. /9. (ism) amerikai dokumentum sorozat, 2021. (MEGA SHIPPERS: LAND AIR & SEA III.
Akár az idealizmus, akár a generációkon átöröklött hagyomány hajtja őket, a hegylakók túlélési eszközei egyformák. Nézzék meg, hogyan küzdenek az elemekkel a hegylakók. (ism. )02:00 Jéglovagok VI. /4. (ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2012. (ICE ROAD TRUCKERS - NO WAY OUT) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. A messzi északon, Kanadában, óriás kamionok és vakmerő sofőrjeik róják a kilométereket, dacolva a végtelen hómezőkkel, a jeges utakkal.
eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 200 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item.
- WINTER'S FURY) A tél haragja Vannak amerikaiak, akik még mindig a természetből élnek; vadászattal, csapdaállítással tartják el családjukat. 14:00 Jéglovagok VI. /6. amerikai, kanadai reality sorozat, 2012. (ICE ROAD TRUCKERS - BLOOD, SWEAT AND GEARS) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. 15:00 Jéglovagok VI. /7. amerikai, kanadai reality sorozat, 2012. (ICE ROAD TRUCKERS - HARD ROAD AHEAD) A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. 16:00 Megaszállítók: Földön, vízen, levegőben III. /10.
Dánia élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Dánia - Magyarország élőbenSEGÍTSÉG: Ez a(z) Dánia eredmények oldala a Kézilabda/Európa szekcióban. Dánia eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. com oldalain. A(z) Dánia eredményein kívül további több mint 15 ország több mint 80 kézilabda-versenysorozatának rész- és végeredményei is elérhetőek az Eredmenyek. com oldalain a világ minden tájáról.
Sport 1, Sport 2, M4 sportműsorSport1 Sport2 M4 Sport 2023. január 25., szerda, 17:20/18:00 óra, Stockholm Dánia – Magyarország 28. Férfi világbajnokság, negyeddöntő, 1. mérkőzés 2023. január 25., szerda, 20:00/20:30 óra, GdanskFranciaország – Németország 28. Férfi világbajnokság, negyeddöntő, 4. mérkőzés2023.
) Rendező: Chris Barham (ism. )04:15 Jeges vizek cowboyai III. /2. (ism) kanadai reality sorozat, 2016. (COLD WATER COWBOYS III. ) A Cold Water Cowboys egy intenzív horgászszezonon keresztül követi nyomon a halászhajókon zajló eseményeket Új-Fundland partjainál. Rendező: Tyson Stephan Peterson (ism. )05:00 Premier League pillanatok 2022.
Sportfogadás Oddsok | Legjobb ÉLŐ Online FogadásA(z) „UNIBET" bejegyzett védjegy. A(z) UNIBET nem áll kapcsolatban sporteseményekkel, vagy az azok webhelyein feltüntetett eseményszervezőkkel vagy játékosokkal. A(z) UNIBET nem áll kapcsolatban semmilyen mobilmárkával. Ezt a webhelyet a Trannel International Ltd üzemelteti, amelynek székhelye: Level 6 - The Centre, TignePoint - Sliema, TPO 0001 - Malta Az engedély hivatalos száma MGA/B2C/106/2000, amelynek kiadási dátuma 2018. augusztus 1., és 2028. július 17-ig érvényes.
amerikai dokumentum sorozat, 2021. ) Rendező: Chris Barham17:00 Jeges vizek cowboyai III. /3. kanadai reality sorozat, 2016. Rendező: Tyson Stephan Peterson, Tim Lawrence, Donny Rose18:00 West Ham United - Everton. Angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2022/2023. 20:05 Premier League Netbusters 2022. /21. magazin.
Magyarország - Dánia, férfi kézilabda - élő közvetítés - Blikk.hu
Kézilabda hírek - Legfontosabb cikkek, videók és eredmények - EurosportVilágbajnokságÉlő szöveges tudósítás a Magyarország - Dánia mérkőzésről a kézilabda-vb negyeddöntőjébenQuarter-final18:00FrissítésekHirdetésAdLegfontosabb hírekKézilabdaJuan Carlos Pastornál is keménykezűbb edző jöhet a Szeged kispadjáraTegnap - 20:18VilágbajnokságDánia lesz a magyarok ellenfele a negyeddöntőbenTegnap - 21:31VilágbajnokságEllenfélre vár a magyar válogatott - kövesd élőben az Egyiptom - Dánia mérkőzéstMain RoundEredményVilágbajnokságA visszavonulásra készült a magyar válogatott oszlopa, de a csapat megmentette23/01/2023 - 05:18HirdetésAdVilágbajnokságSvédország nyolc közé lőtte a magyar válogatottat a kézi-vb-n! 22/01/2023 - 21:14Svédország3230PortugáliaVilágbajnokságSima győzelem a középdöntőben Bánhidiéktól, most már csak a svéd győzelmet kell kiszurkolnunk22/01/2023 - 17:33Zöld-foki Köztársaság3042MagyarországVilágbajnokságKövesd itt élőben a magyar szempontból kulcsfontosságú Svédország-Portugália meccsetEredménySvédország3230PortugáliaKézilabdaKikapott Brestben a Fradi a kézi-BL-ben, hosszú kihagyás után visszatért Kovacsics Anikó22/01/2023 - 15:28VilágbajnokságMikler ujját egy korábbi sérülésből maradt csavar menthette meg a nagyobb bajtól21/01/2023 - 15:17Zöld-foki Köztársaság3042MagyarországVilágbajnokságKézi-vb: kövesd itt élőban a Zöld-foki Köztársaság - Magyarország mérkőzéstEredményZöld-foki Köztársaság3042MagyarországHirdetésAdKézilabdaBár minden interjú olyan lenne, mint Bánhidi Bencéé...
/24. speciális. Top10gol_oktober_4:3805:05 Premier League pillanatok 2022. /39. speciális. nation_pride_cro Az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság legjobb pillanatai. 05:15 Hippodrom és a Lovarda II. /3. sportműsor magazin, 2022. (HIPPODROM ÉS A LOVARDA-A LÓ- ÉS LOVASSPORTOK HETI MAGAZINJA)05:50 Labdarúgás Németország - Olaszország. Az UEFA Nemzetek Ligája az Európai Labdarúgó-szövetség által szervezett labdarúgótorna, amelyen az UEFA-tagsággal rendelkező országok felnőtt férfi labdarúgó-válogatottjai vehetnek részt.
A torna elindításáról 2014. március 27-én döntött az UEFA. Az esemény elsősorban a barátságos mérkőzéseket kívánja helyettesíteni. 08:00 (ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2012. )09:00 (ism) amerikai, kanadai reality sorozat, 2012. )10:00 (ism) amerikai dokumentum sorozat, 2021. )11:00 (ism) kanadai reality sorozat, 2016. )12:00 (ism) amerikai reality sorozat, 2021. )13:00 Hegyi emberek X. /9. amerikai reality sorozat, 2021.
(MOUNTAIN MEN X. - BIG MOUNTAIN PAYDAY) Nagy hegy, nagy pénz Vannak amerikaiak, akik még mindig a természetből élnek; vadászattal, csapdaállítással tartják el családjukat. Ők a Hegyi emberek. Túlélésük titka a több száz év alatt tökéletesített tudásuk. A sorozat az Appalache-hegységtől a Sziklás-hegységen át Alaszkáig követi őket, ahogyan megküzdenek a téllel, hogy az év leghidegebb hónapjaiban megszerezzék a túléléshez szükséges élelmet és pénzt.
TV műsor - Sportműsorok a mai napon00:00 A világ legmérgezőbb állatai 8. amerikai reality sorozat, 2019. (KINGS OF PAIN - EXECUTION DAY) A kivégzés napja Adam és Ősember Rob Indonéziában fejezi be az évadot az óriás százlábú és a kockás piton könyörtelen marásával. A hányás, az új öltések és az ömlő vér kétségessé teszi kutatásuk folytatását. Rendező: Ed Dally Főszereplők: Robert Alleva, Adam Thorn01:00 Hegyi emberek X. /8. (ism) amerikai reality sorozat, 2021.
maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip.
Magyarország - Dánia, férfi kézilabda - élő közvetítés© blikk. hu Minden jog fenntartva! Az oldalak, azok tartalma - ideértve különösen, de nem kizárólag az azokon közzétett szövegeket, képeket, fotókat, hangfelvételeket és videókat stb. - a Ringier Hungary Kft. /Blikk Kft. (jogtulajdonos) kizárólagos jogosultsága alá esnek. Mindezek minden és bármely felhasználása csak a jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a Ringier Hungary Kft.
Dánia - Kézilabda, Európa - Eredmények
Online sportfogadás
Szerencsejáték Zrt. Tippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item.
Sport 1, Sport 2, M4 sportműsor - Kézilabda kupa
[ÉLŐ ADÁS*] Magyarország Dánia élő online 10 november 2022