in/dEmG_D9g #EuropeanLeagues #FSHF #LPF FSHF - Federata Shqiptare e Futbollit fshf. org Njoftim Në datat 17-18 nëntor 2022 në Porto, u zhvillua Asambleja e Përgjithshme e Ligave Evropiane, e organizuar nga Liga Portugeze e Futbollit. Në këtë Asamble, Liga Profesioniste e Futbollit u përfaqësua nga Sekretari i Përgjithshëm, z. Dritan Kadia.
Duro: Po çfarë të them tani, unë e dhashë përgjigjen e ti do të vazhdosh prapë. Ajo është në vend të parafundit tani, ti më thua mua “kanë qenë mirë, s’kanë qenë mirë”. Lila: Por në 5 ndeshje nuk kanë pësuar asnjë gol, kjo është. Unë shpresoj shumë që Egnatia të ecë sa më mirë, por disa gjëra që janë të vërteta unë do ti them. Duro: Të vërteta por unë t’u përgjigja.
Bylisi e Kukësi ndahen në paqe, Tirana fitore me shumë vlera në LaçBylisi e Kukësi kanë ndarë nga një pikë në ndeshjen e parë të këtij viti, e vlefshme për javën e 16-të të Superligës. Të dy ekipet u ndëshkuan me nga karton të kuq ndërsa barazimi nuk i vlen asnjërit, duke qenë se janë në pozita tejet të vështira në fundin e renditjes e ndaj një rivali të drejtpërdrejtë pikët vlejnë dyfish. Në ndeshjen tjetër të pasdites Tirana arriti të marrë një fitore me shumë vlera në fushën e vështirë të Laçit. Bardheblutë e kanë ngushtuar në vetëm një pikë largësinë nga kryesuesit e Partizanit, që luan më Vllazninë në sfidën që nis në orën 16:00.
Ai foli për fshf. org (FSHF - Federata Shqiptare e Futbollit), teksa shpjegon edhe përfitimet që mund të ketë Liga Profesioniste nga bashkëpunimi me Ligat Europiane dhe mundësitë për të zbatuar projekte të rëndësishme në të ardhmen, që mund të jenë shumë të vlefshme për klubet profesioniste në vend. Për më shumë ndiqni linkun. : https://lnkd.
(HD live>>>) Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 17 tetor
Mbrojtësi i KUKËSIT i drejtpërdrejtë: SKËNDERBEUT i prishet festa, fundi i sezonit vendos për muaKukësi do luajë në fundjavë ndaj Skëndebeut në transfertë, ndeshje delikate por dhe mjaft e rëndësishme. Në rast se ekipi verilindor fiton në Korçë mund t’iu shtyjë festën korçarëve të cilën në rast se ia dalin ndaj Kukësit, shpallen matematikisht kampionë të Superligës. Lidhur me këtë ndeshje, por edhe të ardhmen e tij ka folur mbrojtësi i verilindorëve, Albi Alla për Supersport, ku ka deklaruar se do bëjnë maksimumin për të prishur festën.
3 milionë eurove në mbështetje të Premierligës së Ukrainës në mënyrë që kjo e fundit të jetë në gjendje të përfundojë kampionatin e filluar. Njoftimin më të plotë për këtë event e gjeni në linkun. in/dizb2Ki7 #EuropeanLeagues European Leagues European Leagues General Assembly Porto – Statement | European Leagues europeanleagues. com Partner at FSHF - Federata Shqiptare e Futbollit 6mo ⚽🇦🇱 #AbissnetSuperiore Në ambientet e stadiumit "Air Albania" është hedhur sot shorti për sezonin 2022-2023 të Abissnet Superiore.
a ⚽⚽⚽ To view or add a comment, sign in See other posts by Liga Profesioniste e Futbollit Një lajm i mirë vjen për futbollin shqiptar! Liga Profesioniste e Futbollit është bërë anëtare e Ligave Europiane (European Leagues), një nga organizatat më të rëndësishme të futbollit në Europë me 40 anëtarë. Vendimi historik është marrë në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të Ligave Europiane, që u zhvillua në Porto pak ditë më parë. Sekretari i Përgjithshëm i Ligës Profesioniste të Futbollit, Dritan Kadia, i cili mori pjesë në punimet e kësaj asambleje, tregon rëndësinë e anëtarësimit në këtë organizatë, që ka si synim zhvillimin e futbollit dhe mbrojtjen e të drejtave të ligave, klubeve dhe lojtarëve.
“Klasikja” mbyllet pa gola, Egnatia nuk fal, Kastrioti barazon
Pasi u raportua veprimtaria midis dy asambleve, midis të tjerash, u diskutua dhe u miratua aplikimi për anëtarësim i Ligës Profesioniste e Futbollit. Në njoftimin e Ligave Europiane thuhet, : # # # Asambleja e Përgjithshme miratoi aplikimet për anëtarësim të tre ligave të reja profesioniste të futbollit nga Shqipëria, Bullgaria dhe Malta me statusin e Anëtarëve në Zhvillim. Shoqata e Ligave Evropiane tani përfshin 40 anëtarë në përfaqësim të 34 vendeve evropiane. Ligat Europiane miratuan edhe ndarjen e 2.
Garat e Klubeve të UEFA-s (UEFA Club Competitions - UCC) Gjatë Asamblesë së Përgjithshme, anëtarët e Ligave Evropiane përsëritën qëndrimin e tyre të vendosur në lidhje me dy çështje të rëndësishme pezull në lidhje me reformën e UCC pas 2024 dhe të cilat janë në krye të agjendës së Komitetit Ekzekutiv të UEFA-s për vendimet e ardhshme. Kalendari Zgjerimi i kalendarit të UEFA Champions League (UCL) kur bëhet fjalë për numrin e ndeshjeve që klubet e kualifikuara do të luajnë në të ashtuquajturën fazë grupesh (ligë) duhet të kufizohet në tetë (8). Ky ndryshim thelbësor në kalendarin e UCL tashmë do të rezultojë në një rritje prej më shumë se 50% të numrit total të ndeshjeve që do të luhen në UCL në një sezon të vetëm. Një rritje më e madhe do të dëmtojë më tej kompeticionet vendase dhe shumicën dërrmuese të klubeve në Evropë në dobi të vetëm disave.
Sonte finalja e Kupës së Shqipërisë, Kukësi-Laçi, drejtpërdrejt
Kampionati do të ndërpritet në datën 14 nëntor dhe do të rinisë në datën 15 dhjetor për shkak të Kupës së Botës. Githashtu më 7 Dhjetor do të luhet Superkupa e Shqipërisë. #EJA_në_STADIUM🏟️ #EMOCIONE❗ #LigaProfesioniste #LPF 🔗 Abissnet Abissnet Sh. a Komuniteti i futbollit I mbledhur në tryezën "Sponsorizim, Formalizim Zhvillim", do të dërgojë nëpërmjet Federatës Shqiptare të Futbollit një kërkesë parlamentit shqiptar dhe qeverisë shqiptare për ligjin e sponsorizimeve dhe bastet sportive, që t’i rikthejë bastet sportive dhe 70% e të ardhurave nga ky aktivitet t’i kalojnë sportit dhe një pjesë kryesore futbollit si sporti më i përhapur në Shqipëri.
“Ti bo gol" udhëton në "Kukës Arena", vjen live në Oversport dhe Tibo sfida Kukësi-Partizani - Oversport News“Abissnet Superiore” do të ulë sot siparin e javës së pestë me një sfidë mjaft interesante. Do të vijë drejtpërdrejtë në ekranin tuaj supersfida Kukësi-Partizani e cila do të transmetohet në Oversport dhe Tibo. Emisioni “Ti bo gol” do të sjellë live nga “Kukës Arena” intervistat me trajnerët e të dyja skuadrave si dhe me lojtarin e ndeshjes.
Ky do të jetë një burim i rëndësishëm financimi për akademitë, klubet, por edhe infrastrukturën sportive. Asambleja e Përgjithshme e Ligave Evropiane Stamboll – Deklarata, KOMUNIKATA PËR SHTYP Asambleja e Përgjithshme e Ligave Evropiane u zhvillua në datat 29-30 Prill 2022 në Stamboll, Turqi, e bashkëorganizuar nga Unioni Turk i Klubeve. Të pranishëm ishin 30 liga profesioniste të futbollit dhe shoqata klubesh nga 30 vende të ndryshme.
Ndeshja Kukësi-Egnatia shoqërohet me debate, Shpëtim Duro i kthehet Andi Lilës: Ishalla nuk më ecën dhe merre ti ekipin (Video)Përfundimi i ndeshjes mes Kukësit dhe Egnatias është shoqëruar me një debat të vogël në distancë mes Andi Lilës në studion e “Oversport” dhe Shpëtim Duros në lidhje direkte. Mes të dyve kishte një shkëmbim batutash që në një moment u nervozua dhe pati thumbime e kundërpërgjigje. Debati: Lila: Për mendimin tim, në këto 8 javë të para, skuadra e Egnatias ka prodhuar me të vërtetë lojëra mjaft të mira, gjithashtu në 5 ndeshje… Duro: Andi, ishalla nuk më ecën mua dhe merre ti ekipin. Unë e shoh nga brenda tani… Lila: Jo, unë nuk do të marr ekip dhe nuk kam konflikt interesi. Unë jam i drejtpërdrejtë.
Egnatia luan kundër Kukësit të dielën, priten dy debutime për
Konfirmohet pretendent për titull edhe #Laçi, që mori fitoren e 6-të radhazi dhe u ngjit në vendin e tretë, me vetëm 6 pikë më pak se #Tirana kryesuese, teksa viti i ardhshëm premton të jetë shumë i luftuar dhe emocionues në të gjithë sfidat dhe për të gjithë pozicionet në renditje. KY KAMPIONAT PREMTON❗ EJA NË STADIUM❗ #Vaksinohu❗ Të gjitha takimet transmetohen në platformën 📺 #SuperSport❗ #LigaProfesioniste #LPF #LacKas 2️⃣0️⃣ #DinSke 0️⃣0️⃣ #VllKuk 1️⃣1️⃣ #TeuEgn 1️⃣2️⃣ #ParTir 1️⃣2️⃣ 🔗 Abissnet Sh.
Sfida do të startojë në orën 15:00 me të dyja ekipet që kanë vetëm një objektiv, fitoren. Verilindorët ndodhen në vendin e fundit dhe kërkojnë të hedhin pas krahëve këtë start të errët. Me këmbën e mbarë kërkon ta nisë edhe trajneri i ri i Kukësit, Enkeleid Dobi i cili bën sot debutimin me ekipin e ri. Nga ana tjetër, Partizani vjen nga një humbje në ndeshjen e fundit ndaj Erzenit. “Demat” kërkojnë ta hedhin pas krahëve këtë humbje dhe kërkojnë të thellojnë krizën e Kukësit.
eu promovuar nga Football Supporters Europe (FSE). Si rezultat, Ligat dhe FSE do të zhvillojnë aktivitete komunikimi dhe ndërgjegjësimi me synimin për të promovuar këtë ECI midis ligave të tyre anëtare dhe klubeve të tyre të lidhura, duke përfshirë grupet e tyre mbështetëse. Kjo Iniciativë për Iniciativën Qytetare Evropiane (ECI) u bën thirrje atyre që: TË MBROJË modelin evropian të sportit. TË NJOHIN vlerën sociale dhe natyrën specifike të sportit në shoqërinë evropiane. TË PËRFSHIJË tifozët në diskutime për të formësuar të ardhmen afatgjatë të sportit evropian.
(((HD LIVE))) Teuta Durrës Erzeni drejtpërdrejt 14 nëntor 2022
Të dielën, Tirana-Laçi/ Kukësi pret Teutën dhe Egnatia
(((SPORTI<<<<))) Erzeni Teuta Durrës transmetim i - diBallet
“Abissnet Superiore”-Sot, dy ndeshjet e fundit të javës së 17-të
“Ndaj Skënderbeut do të shkojmë si ekipi kampion. Sigurisht që objektivi jonë ngelet fitorja për të marrë 3 pikët, por do të jetë fusha ajo që do të vendosi historinë e këtij takimi. Futbolli i njeh të gjitha rezultatet. Në sezonin e shkuar kemi festuar në Kukës titullin kampion dhe tashmë do të shkojmë në Korçë për t’i prishur miqve këtë festë. Sa i përket eliminimit nga Kupa e Shqipërisë, ajo erdhi në një moment që ne nuk e prisnim. Grupi ishte i bindur se do të shkonte në finale. Tashmë duhet të shohim për vendin e dytë, pasi përderisa matematika lejon çdo variant tjetër, ne nuk e kemi të siguruar atë pozicion në renditje.
Egnatia Rrogozhine vs KS Kukesi: Live Score - Tribuna.com
Liga Profesioniste e Futbollit on LinkedIn: #abissnetsuperiore #java15 #ndeshjet #derbi #kukësi #egnatia #elbasanarena…⚽🇦🇱 #AbissnetSuperiore #Java15 #Ndeshjet #Derbi i kryeqytetit mbylli vitin 2021 për futbollin shqiptar, me Tiranën që mori një tjetër fitore dhe e blindoi pozitat në krye të renditjes me 33 pikë, 5 më tepër se #Kukësi i vendit të dytë. Java e 15 prodhoi rezultate surprizë, siç ishte fitorja e #Egnatia-s në #ElbasanArena përballë #Teuta, ndërsa #Skënderbeu e #Kukësi ndalën Dinamon e Vllazninë në transfertat përkatëse, duke u marrë nga një pikë.
(Transmetim televiziv###) Erzeni Teuta Durrës transmetim i
Qasja Klubet pjesëmarrëse në UCL nga 32 në 36 klube do të dalin vetëm dhe ekskluzivisht nëpërmjet kualifikimit të drejtpërdrejtë nga sezonet e fundit të ligave vendase. Ligat Evropiane janë me vendosmëri kundër futjes së të ashtuquajturit sistemi i Koeficientit të Pikëve të Performancës Evropiane, i cili do të përfaqësonte një mundësi të dytë të pajustifikuar për disa klube të mëdha për t'u bashkuar me UCL, pavarësisht se ata humbasin kualifikimin e drejtpërdrejtë nëpërmjet performancës në ligën e tyre vendase. Meritat sportive në ligat vendase duhet të jenë aksesi i vetëm në UCC. Ky është një parim kyç i modelit sportiv evropian, i cili nuk mund të cenohet. Fito atë në fushë (Win It On The Pitch) Asambleja e Përgjithshme e Ligave Evropiane miratoi zyrtarisht Iniciativën Qytetare Evropiane (European Citizens Initiative - ECI) të quajtur winitonthepitch.
Takim beqar Kukësi Shqiperia