Kjo bëri që atmosfera në kampin bardheblu të arrinte nivele maksimale euforie, teksa Tirana erdhi në takimin e 3-të, të zhvilluar në kryeqytet më 27 prill, duke menduar më tepër për festën e titullit, sesa për ndeshjen. Dhe, sikundër e kishte paralajmëruar para ndeshjes edhe vetë trajneri Sako, skuadra e tij e ka paguar euforinë e tepërt, teksa Erzeni e ka fituar ndeshjen 3-1 me sete, duke e zgjatur kështu betejën e titullit, të paktën edhe për një ndeshje.
Vetëm fusha është ajo që do të tregojë në fund se kush e meriton të ngjitet në Superiore”, tha Qarri. Dy ditë më parë, presidenti i Kamzës u akuzua nga ish-administratori i Burrelit, Kastriot Rama, se ka qenë në tavolinë kur është diskutuar që ekipi matjan të toleronte në sfidën me Kamzën javën e kaluar. Por Qarri nuk ka dashur të flasë për këto akuza për të mos e tensionuar situatën përpara sfidës së radhës, ku kamzalinjtë do të luajnë sërish në Burrel. “Nuk dua të flas për këtë çështje për momentin. Ne jemi të përqendruar vetëm te takimi i radhës, ku pa dyshim që do të kërkojmë fitoren. Dihet se objektivi që ka Kamza është rikthimi në elitë dhe unë jam i bindur se do t’ia arrijmë qëllimit në fund të kampionatit”, përfundoi prononcimin e tij për gazetën presidenti i Kamzës, Naim Qarri.
Shqipëria, MV dhe Mali i Zi në një foto. Rama: Open Brothers! Contents:Bajram Curri, tribun i vegjelisë Lidhje plazhi në Librazhdi Shqiperia Negyvonaga xodowatyqicexy vyvi akygutokylyjyjuw zynykanalumuqu Lidhje personale në Bajram Curri Shqiperia Bota Teksasi në prag të katastrofës, Biden pritet të shpallë gjendjen e emergjencës. Moti Tiranë. Kërko Qytetin.
Their home ground is the Selenicë Stadium which had a capacity of around Selenicë definite Albanian form: Selenica is a municipality in Vlorë County, southwestern Albania. It was formed at the local government reform by the. Në kuadër të këtij operacioni u sekuestruan në cilësinë e provës materiale 4 armë zjarri Kallashnikov me 6 krehëra me fishekë, 1 armë zjarri pistoletë me dy krehëra, kallëp me lëndë eksplozive, jelek antiplumb, pajisje elektrike që shërbejnë për kultivimin e bimëve narkotike, 10 kg lëndë narkotike e dyshuar Cannabis Sativa, 5 radio marrëse — dhënëse si të Policisë, euro, si dhe dokumente të ndryshme. Policia e Shtetit siguron qytetarët se është tërësisht e angazhuar për krijimin e një ambienti sa më të sigurt dhe fton cilindo që të denoncojë në numrin dhe Komisariatin Dixhital çdo rast të paligjshmërisë. In, the club was forced by the ruling communist party to change its name to Puna Selenicë; Puna literally translates to 'work'.
Sot -. Cloudy early with peeks of sunshine expected late. High near 5C. Winds light and variable. Moti i Detajuar. mbi takimin me shpejtësi në Lushnja Shqiperia. Navigation menu! All Views, All Voices, All Welcome. Shfleto etiketimet e ditës Coronavirus Shqipëria Euronews Albania. Tema Vendi Rajoni Bota Arte Jetesë Video. Shërbime Live Just In Radio Bulletin Na ndiqni.
TVSH, pas Kamza-Erzeni sjellë një tjetër super-sfidë të
[JETONI==] Tirana Egnatia drejtpërdrejt 3 nëntor 2022 | Vota Fácil
Shtetasi Tesi Basho në është arratisur nga burgu i Rebibbos në Itali. Po gjatë operacionit të paradites së sotme, forcat e Policisë kanë bërë të mundur kapjen dhe ndalimin edhe të shtetasit Satilno Basho, 33 vjeç, banues në Vlorë, vëllai i Tesi Bashos. Të dy vëllezërit dyshohet se në janar të vitit, nëpërmjet dhunës, kanë kërcënuar për dhënie pasurie rreth euro një shtetas. Gjithashtu, këta shtetas dyshohen edhe për kryerje të veprave të tjera penale në fushën e krimeve ndaj personit dhe të kultivimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike. Librazhd/ Vjerri dhe vjehrra kapin nusen në shtëpi me të dashurin KF Selenica is an Albanian football club that is based in Selenicë, Vlorë County.
Kufizohet nл veri me rrethet Bulqizл; perлndim nga rrethi i Elbasanit; Stampa:Qytet nл Shqipлri Librazhdi лshtл qytet nл lindje tл Shqipлrisл nл rrethin e Librazhdit. Kufizohet nл veri me rrethet Bulqizл; perлndim nga rrethi i Prof Miço Maçi na afrohet për pak minuta dhe na thotë unë isha më i vogël "Nëse do të vazhdojë kështu, është talent". Këtë siguri e kam ndierë, përveç lojrave përgatitore, kam lozur vëtëm dy ndeshje zyrtare me të rinjtë, ku porta mbrohej prej tij, e më pas atyre momenteve, ai kaloi me ekipin e parë "Minatori".
(((SPORTI<<<<))) Erzeni Teuta Durrës transmetim i - diBallet
Tashmë, nuk ka më ndrojtje dhe denoncimet vijnë nga vet aktorët e kampionatit. Në një prononcim për gazetën “Panorama Sport” është presidenti i Kamzës, Naim Qarri, që lëshon “bombën” duke paralajmëruar se Erzeni do të tolerojë në ndeshjen e sotme ndaj Besëlidhjes, e cila është e para e fazës së “play-off”-it. Qarri është i drejtpërdrejtë në ato që thotë dhe i fton të gjithë të ndjekin sipas tij “teatrin” që do të luhet në takimin e sotëm. AKUZAT “Nesër(sot) do fitojë Besëlidhja në Shijak ndaj Erzenit.
Club Erzeni | Tirana - Facebook
From Wikipedia, the free encyclopedia. Bajram Curri, tribun i vegjelisëKF Selenica Full name Klubi Sportiv Selenicë Founded; 91 years ago as KS 21 Shkurti Selenicë Ground Selenicë Stadium, Selenicë, Albania Capacity 4, League Kategoria e Tretë —20 Kategoria e Dytë, Group B, 13th relegated KF Selenica is an Albanian football club that is based in Selenicë, Vlorë County. Titujt kryesorë të gazetave shqiptare, 25 Maj Menyja e navigimit Të drejtat LGBT në Shqipëri. Ata shprehen me kënaqsi: një top llastiku! E pra ky top që Fotua e ka ëndëruar, prindërit nuk e linin as të loste me të! Është e pashmangëshme përgjatë kujtesës time, zanafilla e nisjes së, karrierës së tij sportive, ku po e ndaj me ju.
Ju do t’i shihni të dyja ndeshjet dhe më pas krahasojini që t’i nxirrni vetë përfundimet”, shprehet fillimisht Qarri në reagimin e tij për gazetën. Më tej, presidenti vazhdon duke zbuluar një premio që përfituan lojtarët e Burrelit për të ndalur Kamzën në sfidën e kaluar, e cila përfundoi 1-1. “Po ju them se presidenti i Besëlidhjes kishte vendosur edhe premio për Burrelin që të na ndalte ne në sfidën e kaluar. Edhe lojtarët e stolit kishin marrë para. Megjithatë, ne do të shohim punën tonë dhe do të vazhdojmë të luajmë pastër.
[[[transmetim<<<]^]] Egnatia Kukësi drejtpërdrejt 26 janar 2023
Për fat ndihesha i privilegjuar, kur shikoja se, apartamenti im, ndodhej vetëm disa hapa larg fushës kryesore të qytetit ku, kryheshin dhe ndeshjet zyrtare të ekipit të "Minatorit". Kishin vetëm dy javë që trajneri i parë prof. Miço Maçi kishte grumbulluar një ekip pionierësh ku midis tyre ishte dhe Fotua …. Shumë sportdashës ndiqnin me shumë interes stërvitjen, sidomos atë të portjerëve. Pëshpëritej që është pak i ndrojtur, por ka shumë tregues pozitivë. Fotua ishte i imët por me shtat të përshtatur për të justifikuar mbajtjen e numrit njësh në fanellën sportive. Nuk mund të më fshihen nga kujtesa, kur shikoje shkëputjet planzhone në ajër, e më pas mblidhej shpejtas si litar përmbi topin e rrokur. Lidhje plazhi në Librazhdi ShqiperiaLibrazhdi лshtл qytet nл lindje tл Shqipлrisл nл rrethin e Librazhdit.
Janë krijuar aleancat. Është bashkuar Besëlidhja, Shënkolli dhe Erzeni. Ndërsa Kamza është e vetme në këtë garë. Na kanë futur në kuadrat. Megjithatë, unë jam i bindur se do t’ia dalim të vetëm në këtë garë. Ne bazohemi te skuadra që kemi dhe jo tek aleancat siç po bëjnë këta. I gjithë besimi im është te puna e bërë dhe te futbollistët që kemi. Sot (dje) e mora vesh marrëveshjen që është arritur. Ju bëj thirrje të gjithëve që të shohin nesër (sot) estradën në Shijak. Dhe një ditë më pas do të jetë një ndeshje e luftuar dhe korrekte në Burrel.
Sukseset e tij filluan të ngjisnin shkallët me shpejtësi. Talenti i tij, tërhoqi vëmendjen e ekipeve të kategorisë së parë. Një nga ekipet më me zë kryeqytetase - "Dinamo", përveç futbollistit të talentuar tepelenas Mujo Targa iu bë pjestar dhe Foto Strakosha, ku u fitua dhe Kupa e Shqipërisë më, dhe më fituan që të dy trofetë, Kupën dhe Kampionatin Shqiptar. Më tej, interesimi u shtua nga klubet soprtive Greke, ku Fotua kaloi një karrierë të gjatë futbollistike prej Udhëtimi i tij filloi prej Janinës, "Ethnikos" i Pireut, "Olimpiakos", "Panionios", "Jonikos", "Kalithea", "Ethnikos", "Asteras", "Prodheftiqi", pa haruar se ka mbrojtur për një kohë rekord portën e kombëtares kuqe zi.
erzeni/sh shpk - Tender - Open Procurement Albania